Digital markedsføring

Digital markedsføring er et samlebegrep på alle former for markedsføring som benytter digitale teknologier for å nå målgruppen.

Digital markedsføring

Mange forbinder begrepet digital markedsføring med markedsføring i søkemotorer og sosiale medier, og dette er kanskje også de mest utbredte formene. Men også affiliatemarkedsføring er blitt en stadig mer utbredt form for digital markedsføring og kan best beskrives som ditt «virtuelle salgskorps». En affiliate kalles også en «publisher» (publisist) og kan være alt fra en nettavis til bloggere, forum, eller små private nettsteder.

Det finnes flere tusen affiliates i Norge, men for å få suksess med affiliatemarkedsføring krever det et nettverk med et system som håndterer enorme mengder transaksjoner mellom publisister og annonsører. TradeTracker er et slikt nettverk og fungerer som selve broen mellom en affiliate og en annonsør.

Les mer om ulike former for digital markedsføring og kontakt oss gjerne for en prat om hvilke metoder som kan passe for din virksomhet. Vi har kompetansen!